Bereikbaarheid

Wij adviseren om op de fiets te komen. Het gebied is groot en alleen met de fiets of lopend toegankelijk.

Locatie
Reevediep Festival vindt plaats in het natuurgebied Reevediep. De activiteiten zijn met name op de klimaatdijk (ter hoogte van het toekomstige dorp Reeve) en bij de recreatiesluis langs de Kamperstraatweg. Bekijk hier de plattegrond

Kom op de fiets
Tijdens deze dag is er ook alle ruimte om het Reevediep per fiets en wandelend te verkennen. De fiets- en wandelverbindingen in het Reevediep bestaan uit ongeveer 11 km fietspaden en 9 km wandelpaden. Kom op de fiets! Want op die manier kunt u het gehele Reevediep op een leuke en gemakkelijke manier verkennen. 

Auto parkeren
Autoverkeer is binnen het Reevediep niet mogelijk. Bezoekers kunnen daarom hun auto parkeren bij de verschillende parkeerplaatsen. Volg de P-route op de gele borden. Vanaf de parkeerlocaties (volgt later via deze website) rijden pendelbussen van en naar het festivalhart en de sluis bij de Kamperstraatweg. Een dagkaartje voor de pendelbus kost €2,- per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar rijden gratis mee. 

Met de trein naar Reevediep Festival via Kampen (Zuid)
Reis met de trein of de bus naar Station Kampen Zuid. Vanaf het Station brengen pendelbussen u naar het Reevediep Festival. Er zijn twee routes, één route richting het festival hart en de andere route gaat naar de sluis aan de Kamperstraatweg. 

Route pendelbus
Volgt later via deze website.