Informatie- en Klachtenmeldpunt

In het projectkantoor van IJsseldelta bevindt zich het Informatiecentrum van opdrachtgevers Rijkswaterstaat en provincie Overijssel.

U kunt hier op afspraak terecht voor:


Informatie
Voor informatie over het project kunt u een bezoek brengen aan ons Informatiecentrum dat gevestigd is in het projectkantoor in Kampen, Engelenbergplantsoen 5.
Het Informatiecentrum is uitsluitend op afspraak geopend.
U kunt een afspraak maken voor een bezoek aan het Informatiecentrum en/of een gesprek met een van onze medewerkers via 038 499 79 09.
Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met +31(0)6 - 21 51 24 34 of uw vraag stellen via info@ruimtevoorderivierijsseldelta.nl.

Isala Delta heeft voor omwonenden een projectinformatieboekje samengesteld met de belangrijkste gegevens van het project: contactgegevens, afspraken met bewoners, relevante vergunningvoorwaarden, flora- en faunaprotocollen en manier van handelen bij het aantreffen van onverwachte vondsten.

Klachten, onveilige en illegale situaties
Tijdens kantooruren
Heb

Heeft u klachten of signaleert u een onveilige of illegale situatie, dan kunt u dit tijdens kantooruren aan ons melden via +31(0)6 - 21 51 24 34 of door een e-mail te sturen naar info@ruimtevoorderivierijsseldelta.nl.

U kunt tijdens kantooruren ook rechtstreeks contact opnemen met Isala Delta via 038 331 19 40 of bellen met de gebiedsconciërge via +31(0)6 23 77 42 15. Een mail sturen aan info@isaladelta.nl is ook mogelijk.
Meldingen die per e-mail binnenkomen worden alleen tijdens kantooruren gelezen.

Buiten kantooruren kunt u bij incidenten zonder directe spoed contact opnemen met de hulpdiensten via 0900 88 44.

Calamiteiten
Doet zich een calamiteit voor in het projectgebied, bel dan altijd rechtstreeks 112.