Praktische informatie

Maandag 22 april is het zover. De weersvoorspellingen zien er prachtig uit en om er samen een stralende dag van te maken vindt u hieronder nog wat praktische informatie over het Reevediep Festival.

Consumpties
Op het Reevediep Festival wordt gezorgd voor eten en drinken. Bij de foodtrucks kunt u genieten van heerlijk eten en bij de bar kunt u een verfrissend (alcoholisch) drankje halen. Bij de muntenkassa kunt u zowel contant als per pin munten kopen. De munten zijn € 2,50 per stuk. Deze munten kunnen worden ingeleverd bij alle foodtrucks en bij de bar.

Het weer
De weersvoorspellingen zien er veelbelovend uit met ruim 20 graden en veel zon. Zorg daarom voor goede zonbescherming.
Houd er ook rekening mee dat het een open terrein is waar relatief veel wind staat.

Het terrein
Zowel het terrein van de Scheeresluis als op de klimaatdijk is onregelmatig, met verschillende ondergronden. Stevig schoeisel wordt daarom aangeraden. Het festivalterrein op de Klimaatdijk is deels verhard met rijplaten. Allen dit deel van het festival is daarom goed toegankelijk voor minder validen.

Bereikbaarheid
Bekijk voor vertrek nog even goed onze pagina bereikbaarheid. Het wordt mooi weer, dus wij adviseren zoveel mogelijk om lopend of op de fiets te komen. Er rijden op 22 april tussen Zwolle en Kampen geen treinen. De NS zet bussen in. In deze bus kunt u geen fiets meenemen.

Bent u mindervalide?
Wij adviseren u om te parkeren bij P1 Nieuwendijk. Er is de gehele dag een rolstoeltaxi beschikbaar. De verkeersregelaars kunnen de rolstoeltaxi voor u bellen indien deze niet klaarstaat. Lees meer informatie op de pagina bereikbaarheid.

Fietsverhuur
Wilt u graag fietsen op de nieuwe fietspaden in het Reevediep, maar kunt u niet op de fiets komen? Geen probleem! Er is fietsverhuur aanwezig. Op de plattegrond vindt u de locaties van de fietsverhuur, aangegeven met een fietsicoon.