Programma

Een leuk uitje voor de hele familie! Op 22 april zijn er veel leuke buitenactiviteiten, optredens en gezelligheid voor jong en oud. Momenteel werken wij hard aan het uitwerken van het programma van 22 april. Houd deze website in de gaten voor de laatste updates.

Kom tijdens deze dag alles te weten over het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta, de uitgevoerde werkzaamheden van de aannemerscombinatie Isala Delta (bestaande uit Boskalis en Van Hattum en Blankevoort) en leer de nieuwe beheerders (Staatsbosbeheer, gemeente Kampen, waterschap Drents Overijsselse Delta, provincie Overijssel en Rijkswaterstaat) kennen. 

Er is veel te beleven. Zoals een puzzeltocht door het hele gebied, een podium met muziek en dans van (lokale) artiesten, een hindernissenbaan, springkussen, boogschieten, informatie over de historie van Kampen, excursies door het gebied, vlotten bouwen, waterfietsen, vliegeren, vogelkastjes maken en uiteraard is er wat lekkers te eten en te drinken.

Genieten van de 350 hectare nieuwe natuur is een belangrijk onderdeel van het Reevediep Festival. Uitleg daarover wordt bijvoorbeeld gegeven door de Vereniging tot Behoud van Vrije Natuur, de Bijenvereniging en uiteraard beheerder Staatsbosbeheer. Maar u kunt zelf ook genieten tijdens een boottocht over het Reevediep of ontdek het gebied lopend of op de fiets!